Zintuigen retraite

WEBSHOP AFBEELDING ZINTUIGEN RETRAITE_Pagina_4.jpg

Nieuw: ontspanningsweekend (ont-)prikkel je zintuigen
 

Van 14-16 april 2023 vindt in Gilze, Noord Brabant, een weekend retraite plaats die volledig in het teken staat van onze zintuigen. Doel van de retraite is om deelnemers in deze veranderende wereld hun eigen kracht weer te laten ervaren door middel van zintuigen.
 

Met plek voor maximaal tien deelnemers is de opzet bewust kleinschalig van aard. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht mogelijk. De deskundige begeleiders zijn Ellen Marijnissen, energetisch therapeut/coach en Roos Lubbers, geurspecialist.
 

“Goed opgeladen blijven, dat is wat we nodig hebben in deze wereld. Je zintuigen zijn daarbij krachtige instrumenten. Alleen vergeten we ze soms een beetje”, aldus Roos. Alles draait dit weekend daarom om vertragen, voelen, ruiken, proeven, horen en zien. Ellen: “In verbinding met de elementen van de natuur, zoals vuur maken, wandelen, lekker eten, bewegen, mediteren en werken met intuïtie. Dit alles op een fantastische buitenlocatie in Gilze”.
 

De deelnemers kunnen rekenen op een weekend vol ontspanning. Bovendien worden ze zich bewust van de enorme kracht die uitgaat van hun zintuigen. Hier kunnen ze in hun dagelijks leven hun voordeel mee doen. Iedereen gaat gegarandeerd opgeladen en vol energie naar huis.
 

Over de initiatiefnemers

Roos Lubbers is al ruim 20 jaar onafhankelijk geurspecialist. Ze maakt mensen op inspirerende wijze bewust van het effect van geur. Roos is auteur van De parfumgids en ontwikkelt geurconcepten.

 

Ellen Marijnissen is energetisch therapeut en coach. Zij kijkt verder dan de maatschappelijke hokjes, grenzen en kaders. Balans tussen lichaam, geest en gevoel staat binnen haar praktijk centraal. Of dat nu om individuele begeleiding gaat of om trainingen en workshops.

Prijs voor deze zintuigen retraite: 495 euro. Dit is inclusief btw, twee overnachtingen, heerlijke vegetarische maaltijden en een rijk gevuld programma.

Wil je op de hoogte gehouden van nieuwe data? Stuur me een mailtje.