top of page

Coaching

IMG_5772.jpeg
Wat kan ik voor je betekenen?

Ik kan je vooral helpen met je eigen persoonlijke ontwikkeling. In één of enkele sessies help ik jou op weg, zodat je weer volle vaart vooruit kunt. Soms geeft één gesprek al enorm veel verheldering. Een impuls, net dat zetje wat je nodig hebt om zelf weer door te gaan.

 

Mocht je het fijn vinden dat ik een tijdje met je oploop, dan zijn meerdere sessies mogelijk. Ik bied maatwerk. Van één of enkele gesprekken tot een samen af te stemmen traject.

Wat bied ik jou?
  • Oprechte aandacht en betrokkenheid

  • Heldere vraagstelling en hoge mate
    van invoelendheid

  • Het werken met geur, wanneer van toepassing

  • Het werken met opstellingen/systemisch werk, wanneer van toepassing

Tarieven

Coach consult: 75,- per uur en 95,- per anderhalf uur.

Coach consult met persoonlijke affirmatiegeur,

tijdsduur 2 uur : 185,-.

 

Bedragen zijn inclusief btw voor particulieren,

exclusief btw voor zakelijke dienstverlening.

“Nogmaals bedankt voor de hartverwarmende ochtend. Zowel jouw liefde voor het vak als jij als persoon hebben een diepe indruk op me gemaakt."

"Roos, wat ben jij inspirerend, speels en bevlogen!"

Puur instinctief

Met een achtergrond in communicatie ben ik realistisch en praktisch ingesteld. Het meest waarde hecht ik echter aan werken vanuit intuïtie. Soms kan je ratio je namelijk enorm om de tuin leiden. In twintig jaar tijd heb ik veel ervaring opgedaan met het fenomeen ‘geur’ en ‘zintuigen’. Geur is direct verbonden met je oerbrein. Werken met geur opent deurtjes waarvan je het bestaan niet wist. Geur verankert en ondersteunt je op je weg. Daarnaast train ik op kleine schaal al zo’n dertig jaar IJslandse paarden. Ook dit heeft mij enorm veel inzichten gegeven. Dieren reageren primair en uitsluitend instinctief. Daarmee kom je met bullshit niet weg.

AMOR 2.jpg

“Mede dankzij jouw betrokken aanpak, met inkijkjes in jouw expertise, weet ik welke richting juist voor mij is. Het voelt echt als een cadeau aan mezelf."

bottom of page