top of page
ZINTUIGEN_DAG-V2_Pagina_8.jpg

Leer dieper ruiken, dieper voelen, dieper luisteren...

zodat je nog meer kunt vertrouwen op je eigen intuïtie.

 

Op 15 april 2023 vindt in Gilze, Noord Brabant, een dag plaats die volledig in het teken staat van onze zintuigen. Doel van deze dag is om je, in deze veranderende wereld, je eigen kracht weer te laten ervaren door middel van  je zintuigen.
 

Met plek voor maximaal tien deelnemers is de opzet bewust kleinschalig van aard. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht mogelijk. De deskundige begeleiders zijn Ellen Marijnissen, energetisch therapeut/coach en Roos Lubbers, geurspecialist en vooral: twee bijzondere vrouwen.
 

“Goed opgeladen blijven, dat is wat we nodig hebben in deze wereld. Je zintuigen zijn daarbij krachtige instrumenten. Alleen vergeten we ze soms een beetje”, aldus Roos. Alles draait deze dag dus om vertragen, voelen, ruiken, proeven, horen en zien. Ellen: “In verbinding met de elementen van de natuur, zoals  wandelen, lekker eten, bewegen, mediteren en werken met intuïtie. Dit alles op een fijne buitenlocatie in Gilze”.
 

​Over de initiatiefnemers

Roos Lubbers is al ruim 20 jaar onafhankelijk geurspecialist. Ze maakt mensen op inspirerende wijze bewust van het effect van geur. Roos is auteur van De parfumgids, werkt als geur-evaluator en geeft lezingen over geur.

 

Ellen Marijnissen is energetisch therapeut en coach. Zij kijkt verder dan de maatschappelijke hokjes, grenzen en kaders. Balans tussen lichaam, geest en gevoel staat binnen haar praktijk centraal. Of dat nu om individuele begeleiding gaat of om trainingen en workshops.

Prijs voor deze dag: 195 euro. Dit is inclusief  heerlijke versnaperingen, lunch, een rijk gevuld programma en btw.

Wil je op de hoogte gehouden van nieuwe data? Stuur me een mailtje.

bottom of page