Roos Lubbers

Geurspecialist

Mobiel:

06-10 08 38 62

Email:
Adres:

Altenaweg 8, 5126 PS Gilze

  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel

Workshop

Geur en muziek

Tijdens het geurconcert beleef je een diepe zintuiglijke ervaring. Je ligt op een matje, ontspant en laat de geuren letterlijk over je heenkomen.

Met telkens wisselende muziek ontvang je iedere keer een andere geur. Iedere geurervaring duurt vier tot vijf minuten, daarna is er een korte pauze en gaan we door naar de volgende geur.

Geurconcert:

 

Droom weg tijdens betoverende muziek en geuren

Geurconcert informatie

De sessie bestaat uit twee reeksen: we beginnen met een geurreis door het lichaam. Met zeven geuren gaan we van zwaar naar licht. Na de pauze gaan we door met de serie ‘fragrances of the world’: vijf geurcomposities die zijn opgebouwd uit 40 verschillende essentiële oliën die hun oorsprong vinden in de desbetreffende continenten. Alle geurcomposities bestaan uit 100% natuurlijke, essentiële oliën en zijn alle ontworpen en samengesteld door Roos zelf.

Locatie

Zintuiglijke locatie: buitengebied Gilze

Altenaweg 8, 5126 PS Gilze.

Tevens is deze workshop op locatie mogelijk. Ook zittend op een stoel is een optie.

Beleving

Dit geurconcert is een echte beleving voor jezelf. Je bent alleen met je eigen gevoelens en gedachten en vrij om weg te dromen. Je hoeft niet te praten of uit te wisselen, alleen maar te ondergaan. Je maakt werkelijk een innerlijke reis via de geuren.

Kosten 

Kosten zijn 19,50 euro pp. Aanmelden kan via info@rooslubbers.com of 06-10083862.

Agenda

Tot eind 2019 draait het volgende Geurconcert: Reis door je lichaam en door de wereld. Begin 2020 komt daar een nieuw Geurconcert programma bij: de IK serie, een avond helemaal voor jou.