Workshop

Geur en muziek

Tijdens het geurconcert beleef je een diepe zintuiglijke ervaring. Je ligt op een matje, ontspant en laat de geuren letterlijk over je heenkomen.

Met telkens wisselende muziek ontvang je iedere keer een andere geur. Iedere geurervaring duurt vier tot vijf minuten, daarna is er een korte pauze en gaan we door naar de volgende geur.

Geurconcert:

 

Droom weg tijdens betoverende muziek en geuren

Geurconcert informatie

Tijdens een geurconcert beleef je een diepe zintuiglijke ervaring. Je ligt op een matje, ontspant en laat de geuren letterlijk over je heenkomen. Met telkens wisselende muziek ontvang je iedere keer een andere geur. Iedere geurervaring duurt vier tot vijf minuten, daarna is er een korte pauze en gaan we door naar de volgende geur.

Je maakt kennis met in totaal 50 verschillende 100% natuurlijke essentiële oliën die verwerkt zijn in dertien geurcomposities, ontworpen en samengesteld door Roos zelf.

 

Het geurconcert bestaat uit twee reeksen: de ‘IK’ serie en ‘de anderen’. Halverwege de avond is er een pauze om de benen te strekken. 

Locatie

Zintuiglijke locatie: buitengebied Gilze

Altenaweg 8, 5126 PS Gilze.

Tevens is deze workshop op locatie mogelijk. Ook zittend op een stoel is een optie.

Beleving

Dit geurconcert is een echte beleving voor jezelf. Je bent alleen met je eigen gevoelens en gedachten en vrij om weg te dromen. Je hoeft niet te praten of uit te wisselen, alleen maar te ondergaan. Je maakt werkelijk een innerlijke reis via de geuren.

Kosten 

Kosten zijn 25,00 euro pp. Aanmelden kan via info@rooslubbers.com of 06-10083862.

Prijs is inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor bedrijven en zzp-ers.