top of page

IK, the story

Soms is het prettig om jezelf een extra ondersteuning te geven voor de dag. Je hullen in een geur die je steunt, vergezelt, onzichtbaar aanwezig is, voelt fijn. Dit is ware aromatherapie, een eeuwenoud medicijn. 

 

De IK airsprays zijn alle geblend met 100% natuurlijke essentiële oliën en zijn met de grootste zorg samengesteld door Roos. Hand- en huisgemaakt in kleine oplagen. Bij elke IK ontvang je een bijhorend affirmatiekaartje. Het flesje is verpakt in een canvas zakje.

 

Hoe werkt het?

Spray op de blote huid of om je heen. Adem diep in en uit en snuif de geur op. Spreek de tekst uit op het door jou gekozen flesje. Het uitspreken van de affirmatie in volle aandacht, samen met het diep opsnuiven van de heerlijke geur, maakt jouw geurritueel compleet. Doe dit iedere dag voor een bepaalde periode en herhaal zo vaak als nodig is.

IK airsprays 

Handgemaakt door Roos Lubbers

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Welke geur past bij jou? 

Download het overzicht (PDF) van de IK serie. 

Hierin staan de omschrijvingen en hoofdingrediënten van deze Airsprays.

Waarom IK Airsprays?

  • Ruiken haalt per definitie je ademhaling omlaag waardoor je je meer verbindt met je lichaam.

  • Ruiken is voelen, je gaat 'uit' je hoofd

  • Ruiken is zo lekker, zeker aan natuurlijke geuren

  • Gedachten maken vormen

  • De IK serie vormt een krachtig dagelijks ritueel

 

IMG_3562.jpg

Gedichtje uit mijn poëziealbum van vroeger. Deze tekst is mij altijd bijgebleven. Wij kunnen zoveel doen met onze gedachten en onze wil. Daar past de IK- serie goed bij.

 

De IK serie is tevens verkrijgbaar bij 'Your life your energy' in Prinsenbeek en  bij Perleke in Lievegem, nabij Gent, België
Disclaimer

Ieder flesje is met de grootste zorg samengesteld en handgevuld. De ingrediënten van de IK serie zijn natuurproducten, de exacte samenstelling van het extract is afhankelijk van het herkomstgebied, de weersomstandigheden tijdens het groeiseizoen en andere factoren, en kunnen derhalve fluctueren.

Elke IK is vrij van synthetisch parfum, kleurstoffen, conserveermiddelen, parabenen en petroleum.

Dit product is alleen voor uitwendig gebruik. Een overgevoeligheid of eventuele allergie voor dit product kun je testen door een druppel olie in het kuiltjes van de elleboog aan te brengen. Wordt die plek niet rood, dan kun je aannemen dat je niet overgevoelig bent voor deze etherische olieblend.

bottom of page