top of page

Geur op maat

Hoe zet je geur in als bekrachtiging van je merk of huisstijl? Dat kan met een ‘eigen lucht’, een zogeheten identity scent. Een geur die een volledige reflectie is van het DNA van je merk of van jou als persoon. Het ontwikkelen van je eigen geur is betaalbaarder dan je denkt. En zo bijzonder! Vanaf 250 euro ex btw. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Ik begeleid en ontwikkel samen met jou een perfect passende geur die vervolgens in allerlei toepassingen kan worden gebruikt. Denk aan het begeuren van entrée, ontvangst- of vergaderruimtes, maar ook aan een eigen airspray, huidparfum, zeep, baardolie of geurig drukwerk. Hier volgen enkele reeds geslaagde geurconcepten:

Portfolio

Black soap | BLACK by K&M

www.blackbykenm.com

19edba73-a91a-469e-837f-a1c2de21d46c.JPG

Voor het hippe modelabel BLACK by K & M ontwierp ik een superdeluxe zwarte zeep met een eigen geurblend. De zeep wordt verkocht in de winkel en in hun webshop en is een welkom relatiegeschenk. De actieve houtskool en gemalen koffiescrub doen hun werk, naast virgin olijfolie, cacaoboter en kokosolie. De zeep is erg fijn in gebruik en gaat maanden mee. 

Schoonheidssalon José

www.schoonheidsspecialiste-jose.nl

Schermafbeelding 2019-11-05 om 14.36.55.

“Aan het eind van een behandeling verwen ik mijn cliënten altijd met een lekkere massage.

Roos heeft hiervoor drie blends gemaakt die alle het ‘José gevoe’l uitademen. Cliënten kiezen zelf hun favoriete blend. Dit maakt mijn behandeling uniek en compleet.”

 

De eerste blend is helemaal José: verzorgend, en opgewekt. De tweede harmoniseert, ontspant en haalt de drukte uit het hoofd. De derde geeft juist een opbeurende ‘energy boost’.

Mooi Medisch Sportief

www.mooimedischsportief.nl

portfolio_MMS.jpg

Voor ons nieuwe bedrijfspand wilden wij een uitstraling creëren van warmte. Het mag niet te medisch en kil ruiken. Steekwoorden zijn puur, fris, houtachtig, natuur, oprecht en rozig. En... 100% natuurlijk. Aldus Annemarie Smits van Mooi Medisch Sportief uit Riel, kliniek voor rimpelinspuitingen. Samen met Annemarie zijn we al ruikende en testende tot een heel subtiele blend gekomen met echte oranjebloesem/neroli, een super kostbaar ingrediënt.  Annemarie gaat voor kwaliteit en schoonheid, ook hier.

safe_image.jpg

Shiatsu, sport- en ontspanningsmassage praktijk Arigato in Amsterdam kwam met de volgende wens voor een huisgeur: stadsoase met een professionele uitstraling. Alles 100% natural. Dit is wat zei zeggen:

 

"Het is een echte vertaling van wat Arigato inhoudt. Een vleugje Japan, een vleugje Amsterdam, een oase van rust in de drukke stad. Een heerlijke rijke olie om jouw arigato selfcare ervaring te verlengen naar thuis. Eigenlijk vinden wij dat deze mooie olie ruikt naar .. Zen ... Het is een mooie blend geworden van onder andere Patchouli, Sinaasappel, geranium, ceder, ylang ylang & benzoe. Als basis hebben we hazelnoot, macadamia, jojoba en zoete amandelolie gebruikt.

Alles helemaal puur, no nasties erbij, dus je kunt het ook op je gezicht gebruiken".

massage_zuiver.jpg

‘Roos heeft de gave om echt in te tunen met de persoon of organisatie voor wie de geur is bedoeld. Ze voelt feilloos aan wat ‘past’.’

— Eddie Lubbers | Cuba Travel Network

geur_STH.jpg

Geur is herinnering en geur brengt mensen samen. Ook spelen geuren al sinds mensenheugenis een rol bij rituelen rondom sterven en dood.

Scent to Heaven maakt oude gebruiken nieuw. Geur brengt troost en geborgenheid bij het afscheid. De rouwlijn Scent to Heaven  is een creatie van Roos, samen met Beelenkamp ontwerpers, inmiddels in handen van Uitvaartzorg Hoogvliet. Een prachtig voorbeeld om te laten zien hoe je waarde aan het leven, en in dit geval aan de dood, kunt toevoegen door het gebruik van de juiste geur.

Beelenkamp Ontwerpers

www.beelenkamp.com

BEO_geur.jpg

Beelenkamp ontwerpers, specialist in corporate identity en branding uit Tilburg is al 35 jaar toonaangevend. En nu ook op het gebied van ‘sensory branding’, oftewel een merk positioneren vanuit een zintuiglijke benadering. Hoe ruikt het? Hoe voelt het en hoe smoelt het?

Een eigen Beelenkamp geur met kernwoorden als speels, origineel en onbegrensd creatief, kon dan ook niet uitblijven. Inmiddels hebben ze er al twee: een warm houtparfum en een stralende zomer eau de toilette. De flesjes worden ingezet als visitekaartje, als relatiegeschenk, en als out of the box communicatiemiddel.

bottom of page