top of page

Geur & persoonlijke groei

Je neus is je instinct. Wil jij hier nog meer op durven vertrouwen in je dagelijks leven? Tijdens deze sessie word je je bewust welke belangrijke keuzes je met je neus maakte: je partner, je huis, je baan. Ook leer je hoe je je neus nog beter als instrument kunt inzetten om vanuit je intuïtieve kracht te leven.


Tijdens een individueel geurconsult bezie je jezelf vanuit een andere of misschien wel nieuwe invalshoek. We beginnen met een vraag die jou bezig houdt en waarover je meer helderheid wilt krijgen. Ik laat je kennismaken met geuren die deurtjes in je openen. Of die helderheid en vertrouwen geven. Het is ruiken, ruiken en nog eens ruiken. Ontdekken van de geuren die jouw leven onbewust gevormd hebben, herinneringen ophalen, verbanden leggen en bewust worden. Ook werken we met 'opstellingen' wanneer dat van toepassing is. Een geurconsult geeft je meer inzicht in wie je bent en wat er op dit moment speelt in je leven. Ik maak tijdens het consult een helemaal op jou afgestemde 'Cologne de Rêve', een geurblend bestaande uit 100 % zuivere essentiële oliën, inclusief jouw eigen affirmatie, zodat het thuis nog sterker doorwerkt. Een uniek cadeau aan jezelf.
 

thumbnail_IMG_6425.jpg
IMG_7297_edited_edited.png

Kracht van geur

In de loop der jaren ben ik de kracht van geur sterker gaan inzetten. Je zou kunnen zeggen: ‘Geur +.’ Geur laat je thuiskomen bij jezelf. Geurherinneringen zijn vaak krachtig en werken lang door. Uit eigen ervaring weten we dat geur alles kan oproepen: veiligheid en rust, of juist levensenergie en actie. Geur maakt wakker. Daarmee is geur een inspirerende opening naar persoonlijke groei.

Vrije ruimte

Misschien loop je al een poosje met de wens om je leven wat anders in te richten. Of je wilt moeitelozer werken; vrijer en met meer energie. Maar hoe pak je dat aan? En wat doe je met hindernissen of belemmeringen die je voelt? Ik help je bij het verkennen van jouw vrije ruimte en hoe je die kunt benutten.

Versnellers

Een individueel geurconsult brengt al veel duidelijkheid. Geur zet ik in als krachtige én verzachtende opener, bron van inspiratie. Maar ook in gesprek en met behulp van opstellingen werk ik samen met jou aan bewustwording en inzicht. Spelenderwijs vind je jouw ‘versnellers’ die verandering mogelijk maken. Avontuurlijk en intuïtief werken we aan jouw persoonlijke groei.

In de natuur

Je bent welkom in mijn geuratelier in het buitengebied van het dorp Gilze. Midden in de natuur is er ruimte om te praten, stil te zijn, te ontdekken, te groeien én te ruiken.

Tarieven

Geurconsult anderhalf uur: 150 euro, inclusief jouw eigen 'Cologne de Rêve' 50 ml op basis van zuivere essentiële oliën.

Ik bied maatwerk. Van één of enkele gesprekken tot een samen af te stemmen traject. Vervolg consult : 75,- per uur en 95,- per anderhalf uur. Bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zakelijke dienstverlening.

bottom of page