Geurconcert

Tijdens een geurconcert beleef je een diepe zintuiglijke ervaring. Je ligt op een matje, ontspant en laat de geuren letterlijk over je heenkomen.

Met telkens wisselende muziek ontvang je iedere keer een andere geur. Elke geurervaring duurt vier tot vijf minuten, daarna is er een korte pauze en gaan we door naar de volgende geur.

IK en de anderen

GEURCONCERT 2021

Programma

Geurconcerten beschikbaar 2021

binnen de mogelijkheden van corona

Do. 28 jan. 2021 |

Geannuleerd i.v.m.corona

19.30 – 21.30 uur, Gilze

 

 

Do. 25 feb 2021 |nog 8 plaatsen

19.30 – 21.30 uur, Gilze

 

 

 

 

 

 

Vrij. 26 feb. 2021 | nog 9 plaatsen

19.30 – 21.30 uur, Gilze

Do 18 maart 2021 | nog 6 plaatsen

19.30 – 21.30 uur, Gilze

 

 

 

Geurconcert informatie

Tijdens een geurconcert beleef je een diepe zintuiglijke ervaring. Je ligt op een matje, ontspant en laat de geuren letterlijk over je heenkomen. Met telkens wisselende muziek ontvang je iedere keer een andere geur. Iedere geurervaring duurt vier tot vijf minuten, daarna is er een korte pauze en gaan we door naar de volgende geur. Je maakt kennis met in totaal 50 verschillende 100% natuurlijke essentiële oliën die verwerkt zijn in twaalf geurcomposities, ontworpen en samengesteld door Roos zelf. Het geurconcert bestaat uit twee reeksen. Halverwege de avond is er een pauze om de benen te strekken. 

Het programma wat momenteel draait heet : ‘IK en de anderen’. Op termijn verschijnt er weer een nieuw programma met een ander thema, andere geuren en andere muziek. 

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met  een geurconcert? Neem een kijkje in de webshop bij 'digitale cadeaubon'.  ​

Locatie

Altenaweg 8, 5126 PS Gilze. 

Beleving

Dit geurconcert is een echte beleving voor jezelf. Je bent alleen met je eigen gevoelens en gedachten en vrij om weg te dromen. Je hoeft niet te praten of uit te wisselen, alleen maar te ondergaan. Je maakt werkelijk een innerlijke reis via de geuren.

Kosten 

Kosten zijn  19,50 pp. Inclusief koffie, thee, huisgemaakt lekkers en materialen.

Wil je zelf met een groep van 10 personen komen? En komt een andere dag beter uit? Neem contact op voor het plannen van een datum. 

Meer info?

Neem contact op met Roos. 

info@rooslubbers.com of 06-10083862.​

Reserveer een geurconcert

 

Review geurconcert​

"Een geurconcert bij Roos is een bijzondere ervaring: van de warme ontvangst tot en met het moment dat je weer hartelijk uitgezwaaid wordt. In ongeveer anderhalf uur neemt Roos je mee op reis: ga lekker liggen op je matje, met een dekentje als je wilt, en laat je verrassen… En verrast word je! Natuurlijk door de heerlijke muziek. Maar vooral door de geuren die Roos je aanreikt. In de meest verfijnde combinaties ruik je gember, ceder, den, limoen, sandelhout, geranium, eucalyptus en nog veel meer. Roos vertelt en laat je vooral ervaren, heerlijk voor jezelf. Haar geuren openen het ene na het andere deurtje in je innerlijk. Met je handen in de aarde, blote voeten aan het strand, de kruidige geuren van Azië of de zonnige sensaties van de mediterrane zomer. En bij een enkele geur is het alsof de hemel opengaat. Wil je simpelweg ontspannen en genieten, dan ben je helemaal op je plek. En ook als je meer wilt weten over de (natuurlijke!) ingrediënten van een goede geur, word je op je wenken bediend door geurexpert Roos. Lekker doen dus zo’n geurconcert."

Ilse van Dongen was bij het Geurconcert op 20-11-2019

IK airsprays 

Deze geuren kun je ruiken tijdens het geurconcert 'Ik en de anderen'. Handgemaakt door Roos Lubbers

Roos Lubbers

Geurspecialist

Mobiel:

Email:
Adres:

06-10 08 38 62

Altenaweg 8, 5126 PS Gilze

  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel