Geurcollege

Ben jij ook gefascineerd door geur en wil je dat meer toepassen in je werk of privé? Dan is dit geurcollege echt iets voor jou. In één dag krijg je een stoomcursus vol met geurkennis, ruiken en inspiratie. Met mijn eigen fascinatie voor geur en twintig jaar ervaring als onafhankelijk geurspecialist neem ik je mee in deze wondere wereld.

 

Geurcollege Module 1

GEURCOLLEGE 2021

Programma
Geurcollege data 2021
 

Donderdag 16 september  | VOLGEBOEKT
09.30 – 16.30 uur, Gilze

Dinsdag 7 december  | Nog 7 plaatsen vrij
09.30 – 16.30 uur, Gilze

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Mail info@rooslubbers.com

Geurcollege programma

 

Theorie: geurgeschiedenis, oorsprong parfum, geurrituelen in verschillende culturen, natuurlijke versus synthetische geurstoffen, parfumhuizen en 'neuzen', geurtrends en ontwikkelingen in woonomgeving, geur en gezondheid, waardevolle adressen van geurstof leveranciers en flacons.

Praktijk: leer bewust ruiken en waarnemen. En bovenal: leer hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven en in je werk. Maak kennis met raw materials, iconische parfums en leer de do's en dont's van het zelf blenden. Let op: het echte zelf blenden, het maken van eigen composities, zit in Module 2, data hiervoor volgen nog.

Voor iedereen die:

  • meer wil weten over parfum en geur

  • een eigen parfum (lijn) wil blenden of ontwikkelen.

  • meer zintuiglijke beleving wil toepassen in zijn privé of werk: bv. yogadocent, architect, interieur professional, zorgmedewerker.

  • sensorisch bewuster wil worden

  • geschikt voor zowel de aromatherapeut als de echte parfumista

Kortom

  • Een dag van diepgaande kennis, praktijkvoorbeelden en lekker ruiken, boordevol informatie over naturals, synthetics, tips, adressen en ga zo maar door.

  • Na deze dag zul je je nog bewuster zijn van de impact van geur op je dagelijks leven en ben je in staat om geur als sensorisch instrument effectief en verantwoord in te zetten in je werk of bij je in huis.

Locatie

Altenaweg 8, 5126 PS Gilze. 

Ligt tussen Breda en Tilburg.

Aantal deelnemers

4-8 personen

Kosten 

125,00 pp.

Inclusief  btw, koffie, thee, huisgemaakte lunch en materialen, waaronder de Parfumgids t.w.v. 14,50 (paperback I bol.com).

"Ontzettend leuk en interessant. Je vertelt met veel kleur en geur en weet een goede balans te vinden tussen diepgaande informatie, praktische voorbeelden en lekker ruiken. Ik vond de vrije aanpak erg inspirerend. Je gaf verdieping als je merkte dat ik een bepaald onderdeel interessant vond en schakelde snel tussen theorie en praktijk. In die ene dag heb je mij een stoomcursus gegeven en geïnspireerd om meer geur in mijn werk te gaan gebruiken".

Meer info? Neem contact op met Roos of 06-10083862.​

Reserveer een geurcollege

 
Buona_notte_lavendel-2.jpg
Rooslubbers_workshop.jpg
Parfumgids-4.jpg
geur.jpg